Bez pobjednika u duelu Busovače i Brekovice

Posljednja utakmica u jesenjem dijelu natjecanja 2. lige Zapad NS FBiH između Busovače i Brekovice završena je bez pobjednika 1:1 (1:1). U konačnici ovaj rezultat je i realan s obzirom na dešavanja na terenu.

Domaći su utakmicu počeli bez kapetana Edina Brkića, Mubina Salkice i Ekrema Šišića (tri standardna igrača u prvih 11) i to se moralo osjetiti na igri, a na kraju i na rezultat ove utakmice.

Domaći su poveli u 7. minutu kada je današnji kapetan ekipe Mladen Čečura iskoristio pogrešku u obrani gostiju i sigurno pogodio za vodstvo ekipe Busovače 1:0.

Ključna dva minuta utakmice bili su 30. i 31. minut. U 30. minutu, nakon odličnog prodora Sejmena isti je vratio povratni pas za Topalovića koji je bio oči u oči s protivničkim vratarom koji fenomenalno reagira i spašava čisti pogodak. U protunapadu gosti u 31. minutu koriste smušenost obrane Busovače i dolaze do zasluženog izjednačenja.

Drugo poluvrijeme proteklo je u jalovoj nadmoći domaćih koji su imali više loptu u svom posjedu, stvarali polu prilike, ali su se hrabri gosti obranili za konačnih 1:1.

Prethodni članakPodjela bodova je pravičan ishod susreta
Sljedeći članakDRVAR: Katolici nemaju pravo na crkvu, ali ni na groblje