Best ponovno na meti razbojnika

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije (SBŽ) prijavljeno je 7 kaznenih djela, a evidentirana su 4 narušavanja javnog reda i mira.

Dogodilo se 9 prometnih nezgoda, prilikom čega je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Iz prometa su isključena 3 vozila i jedan vozač, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U četvrtak nevečer, 1. kolovoza 2013. godine, oko 21,30 sati, prijavljeno je Policijskoj stanici Travnik, da je u robnoj kući „Best”, koja se nalazi u mjestu Turbe, općina Travnik počinjeno kazneno djelo razbojništva. Dvije nepoznate, maskirane i naoružane muške osobe su od djelatnice navedene robne kuće otuđile tri naplatne kase, u kojima se nalazila određena suma novca u raznim apoenima. Očevid je obavio dežurni inspektor Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

U četvrtak nevečer, 1. kolovoza 2013. godine, u 22,30 sati, u Policijsku stanicu Travnik obratio se E.P. iz Travnika i prijavio da je u ulici Mehmeda Paše Kukavice, ispred ulaza u zgradu, otuđen njegov motocikl, marke „Keeway”. Očevid je obavio dežurni istražitelj policije Policijske stanice Travnik. Istraga je u tijeku.