Besplatna probna matura u SCU Travnik

Želiš polagati državnu maturu opušteno i bez stresa? Zanima te kakva te atmosfera i uvjeti očekuju na pravoj maturi? Iskoristi priliku i na vrijeme testiraj svoje znanje. Prijavi se na probnu maturu i spreman dočekaj polaganje državne mature!

Prijavi se i rezerviraj svoje mjesto na sljedećem linku: goo.gl/Aa1X1o
Prijave traju do 17. ožujka u 00,00 sati.

Upute za probnu maturu 

Kako bi se maturanti upoznali sa situacijom koja ih čeka na maturi i iskusili kako to izgleda, probni ispiti, održat će se u isto vrijeme u svim gradovima, uz važeću osobnu iskaznicu i bočicu vode bez naljepnice i oznaka. Probni ispiti se provode korištenjem ispitnih knjižica i listova za odgovore kao i kod ispita mature te se koristi kemijska olovka plave ili crne boje, a na ispitu iz matematike dozvoljena je upotreba džepnog računala tipa Scientific.
Učenici, odnosno pristupnici moraju doći na info pult 1 sat prije prvog ispita koji polažu.

Trajanje svakog ispita, područje ispitivanja, kao i odabir količine pitanja svake vrste prilagođeno je vremenu za rješavanje odabranih zadataka i tehničkim uvjetima probnih ispita, a pristupnici samostalno donose pribor za pisanje, računanje i crtanje!

Termini polaganja ispita bit će pravovremeno objavljeni na službenoj web stranici SCU Travnik.

Isprobaj maturu pod jednakim uvjetima koji te očekuju na pravoj maturi i prijavi se odmah!

Kontakt za više informacija: Središte za cjeloživotno učenje, Donje Putićevo 109, 72276 Travnik.  +387 (0) 30 708 300 | info@scu-bih.ba | www.scu-bih.ba | facebook.com/scubih.

Prethodni članakBusovačke mažoretkinje na seminaru u Širokom Brijegu
Sljedeći članakPoziv iz Udruge “Betanija” za sudjelovanje u likovnoj radionici djece s poteškoćama u razvoju