Besplatan prijevoz prema biralištima u Sarajevu iz Viteza u subotu i nedjelju

Kao i za Predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj HDZ BiH Vitez organizira besplatne autobusne linije za sve birače koje odluče svoje pravo konzumirati, priopćeno je iz ureda za informiranje ove stranke. 

Izbori za Sabor RH za birače koji će glasovati u BiH održat će se 7. i 8. studenog 2015. godine, a u Sarajevu, Vitezu najbližem glasačkom mjestu birališta će biti otvorena u Ekonomskoj školi na adresi Zmaja od Bosne 39. Glasovanju mogu pristupiti svi hrvatski državljani s prebivalištem u BiH (i oni koji se nisu registrirali) uz predočenje putovnice Republike Hrvatske, osobne iskaznice Republike Hrvatske i osobne iskaznice Bosne i Hercegovine.

Plan polazaka iz Viteza:

Subota, 7. studeni:

07,30; 09:30 i 13:30

Nedjelja, 8. studeni:

07,30; 09:30 i 13:30

Polazak je ispred Hrvatskog doma u Vitezu.

OO HDZ BiH Vitez ovim putem poziva sve hrvatske državljane da svoje pravo iskoriste i svoj glas daju sestrinskom HDZ-u koji na ovim izborima predvodi Domoljubnu koaliciju, a nositelj liste za našu izbornu jedinicu je dr. Božo Ljubić. Vrijedan je naputak da je ovoga puta omogućeno preferencijalno glasovati, a na glasačkom listiću moguće je dati glas samo jednom kandidatu unutar jedna liste, navodi se u priopćenju za javnost.