Besplatan kontrolni pregled uz popust od 20 posto na sve originalne dijelove Renault

Nakon duge zime pravo je vrijeme da Renault automobili prodišu punim plućima i dobiju adekvatan tretman pred vruće ljetne dane. U svim ovlaštenim Renault servisima bit će organizirana dvodnevna servisna akcija na dane 15. svibnja i 16. svibnja s 20 posto uštede na originalnim rezervnim dijelovima i nizom drugih pogodnosti.

U svim ovlaštenim Renault servisima širom Bosne i Hercegovine samo na dane 15. i 16. svibnja bit će organizirana proljetna servisna akcija. Nakon duge i iscrpljujuće zime motivirani serviseri spremni su prema standardnoj proceduri pregledati svaki Renault automobil u 33 kontrolne točke, odnosno izvršiti temeljiti pregled svih vitalnih dijelova sklopova i to potpuno besplatno.

U sklopu ove kampanje svim posjetiocima bit će omogućen popust od 20 posto na sve originalne Renault rezervne dijelove s ciljem pravilnog održavanja i sigurnijeg korištenja vozila, koje je neophodno adekvatno pripremiti pred vruće ljetne dane.

Ujedno, ovo je izvrsna prilika da uz besplatan i temeljit pregled svako vozilo dobije niz drugih zahvata po povoljnijim akcijskim uslovima. Renault servis stoga nudi redovni ”mali” servis po prihvatljivoj cijeni od 69 KM ili tradicionalno dobro prihvaćeni veliki servis sa svim uključenim dijelovima i uslugom njihove zamjene za samo 599 KM.

Pogodnostima u Renaultu nema kraja, stoga će lista pogodnosti uključivati pregled i punjenje klima uređaja za samo 69 KM ili detaljnu optiku trapa automobila za 30 KM.

Renaultova dvodnevna servisna akcija bit će održana samo u petak 15. svibnja i subotu 16. svibnja, a uključuje i Dacia vozila.

Više informacija o akciji i pratećim pogodnostima potražite u najbližem ovlaštenom Renault servisu.

Reklama