Bećarski mjuzikl „Đuka Begović“ u Vitezu i Novoj Biloj

U kazališnoj dvorani Hrvatskog doma Vitez, u produkciji kazališne udruge „Artalija“ i u suradnji s Hrvatskom kulturnim centrom Nova Bila, poklonici kulture u Vitezu imat će prigodu pogledati bećarski mjuzikl „Đuka Begović“.

Artalija je udruga koju je osnovao virovitički glumac i pjevač Ernest Srećko Berec, a predstava koja je rađena u koprodukciji s Gradskim kazalištem mladih iz Splita adaptacija je poznatog romana Ivana Kozarca. Prije četiri godine ovo je bila najizvođenija predstava na Festivalu glumca, čiji je domaćin bio grad Vukovar. U monodrami Berec je istovremeno glumac i redatelj.

Bećarski mjuzikl „Đuka Begović“ možete pogledati u četvrtak 19. ožujka 2015. godine s početkom u 19:00 sati. Cijena ulaznica je 5 KM.

  • Budući da je to djelo koje se nalazi u obveznoj literaturi za srednje škole, ali se nerijetko nađe u obradi kod osnovnoškolaca, predstava će se uglavnom igrati u školama i to:
  • PONEDJELJAK 16.3.: maturanti S.Š. “Travnik” N. Bila-sala HKC-a Nova Bila u 13:00 sati
  • UTORAK 17.3.: Učenici VIII razreda O.Š. N.Bila i učenici S.Š. “Travnik” N.Bila 10:40 sati
  • UTORAK 17.3.: Učenici VII i VIII razreda O.Š. Dubravica-amfiteatar škole 12:15 sati
  • SRIJEDA 18.3. : S.Š. učenici S.Š. N.Travnik, Zelena sala O.Š. N.Travnik 12:00 sati
  • ČETVRTAK 19.3. : S.Š. Vitez, sportska dvorana škole 13:00 sati

Pozivamo sve zainteresirane iz Nove Bile i okolice da pogledaju predstavu i u Hrvatskom kulturnom centru Nova Bila 18. ožujka s početkom u 19:00 sati.