Ažurirajte podatke u registru poljoprivrednih gazdinstava i Registru klijenata

Obavještavaju se svi poljoprivredni proizvođači, fizička i pravna lica, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata s područja općine Vitez ,da su dužni do 31. ožujka .2015. godine, izvršiti upis promjena i ažuriranje podataka na gazdinstvu kod općinske službe koja vodi registar.

Napominju u općini Vitez, da se prema dopisu Federalnog ministarstva za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, promjene podataka koje se odnose na poljoprivredne kulture na zemljištu i brojno stanje stočnog fonda po kategorijama mogu izvršiti samo jednom u tijeku godine i to u gore navedenom roku.

Sve ostale promjene koje se odnose na promjenu nosioca gazdinstva, članova, broj žiro-računa , prebivališta ili sjedišta, dužni ste prijaviti u roku od 30 dana od dana nastanka promjene. Za sve dodatne informacije možete se obratiti u uredu broj 213. u Službi za poduzetništvo i lokalni razvoj Općine Vitez.

Za sve informacije na raspolaganju Vam je broj telefona 030 718 217 te kontakt osoba Jusuf Sivro. Klijenti koji ne izvrše ažuriranje za narednu godinu do Pravilnikom određenog roka neće moći ostvariti pravo na novčanu podršku u narednoj godini.