Automobil stoji danima uz cestu: Skrivio nesreću i pobjegao

Premda su zbog niskih temperatura, snijega i poledice prometne nesreće i slijetanja s ceste uobičajena pojava na prometnicama u BiH, jedna takva nesreća koja se dogodila u naselju Gudelj u općini Busovača danima plijeni pozornost prolaznika.

Naime, vozač koji je skrivio nesreću zbog koje je automobil završio u kanalu pokraj ceste svog je ljubimca na četiri kotača jednostavno ostavio na mjestu nesreće i pobjegao. Automobil koji na Gudelju stoji danima, i već ga je prekrilo nekoliko novih slojeva snijega, opasan je za ostale sudionike u prometu, javlja Večernji list BiH.

Ako ništa drugo, plijeni njihovu pozornost, a svaki, i najmanji, trenutak nepažnje na zaleđenim cestama može imati kobne posljedice. Naravno, policija je pokušala ući u trag nesavjesnom vozaču, ali im posao otežava činjenica da su na automobilu krivotvorene pločice.

Kako ne bi izazvao novu nesreću, napušteni i oštećeni automobil trebao bi ovih dana biti premješten pred Policijsku stanicu u Busovači čiji će službenici nastaviti istragu o vozaču koji, čini se, nije samo skrivio prometnu nesreću.

Policija je pozvala sve one koji mogu imati informacije o ovome slučaju da ih dostave u najbližu policijsku postaju kako bi mogli otkriti o kome se radi i ko je počinio ovo djelo.

Prethodni članakU Srednjobosanskoj županiji počinje sufinanciranje potpomognute oplodnje
Sljedeći članakRadnica Borca A.M. (18) preminula nakon što joj je pozlilo na poslu