Auto kuća Buba: U Vitezu predstavljen novi Passat

Sinoć, 27. siječnja, u Auto kući Buba u Vitezu održana je promocija novog Passata na kojoj se kupilo oko 250 ljubitelja Volkswagenovih modela i partnera Auto kuće Buba i Buba Commerca.

Uz glazbu, testne vožnje te ugodnu atmosferu zabava je potrajala do dugo u noć. Pod sloganom „Napredan poput Vas“ Volkswagen službeno predstavlja novi Passat na BiH tržištu.

Kako biste se i sami uvjerili u ovo remek djelo njemačkog inžernjerstva, iz Auto kuće Buba vas pozivaju na test vožnju u srijedu 28. siječnja od 12:00 do 16:00 sati u njihovom salonu u Poslovnom centru 96 u Vitezu. Na raspolaganju će biti sedam testnih modela različitih motora i opreme. Za dodatne informacije pozovite 030/709-021.

 

Passat, u svim svojim verzijama, širom svijeta pripada među najuspješnije automobile srednje klase te je s 1,1 milijuna modela godišnje (2013. godina) širom svijeta najprodavanija serija Volkswagen koncerna.

Osma generacija najuspješnijeg europskog službenog vozila impresionira ne samo elegantnim dizajnom, već i brojnim inovacijama kao što su: štedljivi motori, digitalna instrument tabla „Active Info Display”, sustavi asistencije Emergency Assist (zaustavljanje vozila u hitnim slučajevima), Trailer Assist (asistencija pri manevriranju s prikolicom) i asistencija kod zastoja.

Toliko inovacija je impresioniralo i žiri kod izbora za „Zlatni volan“, a rezultat toga je i broj 1. u kategoriji srednje i više klase. U ponudi je paleta koju čine 2 benzinska TSI motora i 4 dizelska TDI. Izdvajamo 1.4 TSI od 150KS koji u prosjeku troši 4,9l/100km, dok bi od dizelskih posebno predstavili novorazvijeni 2,0 litarski BiTurbo motor sa 176 kW (240 KS), ujedno i najsnažniji Volkswagenov 4-cilindarski dizel koji postavlja standarde u pogledu efikasnosti i dinamike. Za besprijekorni prijenos snage kod ove varijante zadužen je serijski pogon na sva četiri kotača 4Motion, kao i DSG mjenjač sa sedam brzina.

Svi motori ispunjavaju Euro 6 ispušne norme i opremljeni su sa Start-Stop sistemom i modusom rekuperacije. Potrošnja i analogno tome emisija CO2 plinova u odnosu na prethodnika smanjenja je i do 20 posto. Mnogo je razloga zbog kojih ćete vjerujemo biti oduševljeni Novim Passat-om, te ćete isti prepoznati kao pouzdanog partnera, dobru investiciju, te podršku u svakoj situaciji na Vašim životnim cestama.

Prethodni članakKatastrofalan poraz rukometaša BiH od Rusije
Sljedeći članakAmer Halep suspendirani član IO NF/S BiH: Vjerujem u istražne organe BiH, zato sam i podnio prijavu