AUDIO, FOTO i VIDEO: Predstavnici sindikata Vitezita razgovarali s načelnikom Vladom Alilovićem

Sastanak predstavnika Sindikata PS “Vitezit”, Uprave i Nadzornog odbora ovoga poduzeća te općinskog načelnika Vlade Alilovića održan je koncem prošlog tjedna u dvorani Općinskog vijeća Vitez.

Na sastanak su bili pozvani i predstavnici političkih stranaka, a odazvali su se iz HDZ-a BIH Vitez, čije je predsjedništvo Općinskog odbora nazočilo ovom sastanku. Sastanku je nazočila i zastupnica HDZ BIH u Parlamentu F BiH, Katica Čerkez.

Na sastanku su izneseni problemi s kojima su suočeni djelatnici PS „Vitezit” te je zatražena podrška u rješavanju istih. Predstavnici Sindikata su zahtijevali potporu od izvršno-političke vlasti, a nakon sastanka su izrazili zadovoljstvo postignutim dogovorom. Općinski načelnik Vlado Alilović preuzeo je obvezu kontaktirati ministra Trhulja i premijera F BiH Nikšića te pokušati dogovoriti sastanak njih i predstavnika Sindikata
Katica Čerkez, zastupnica u Parlamentu F BiH, izrazila je spremnost i stavila se na raspolaganju u okviru svojih mogućnosti pružiti potporu djelatnicima PS “Vitezit” kroz Parlament F BiH.

{mp3}vitezit3{/mp3}
{mp3}vitezit1{/mp3}
{mp3}vitezit2{/mp3}

{youtube}ltCm0dbQB_4{/youtube}