AtlasPROfilax

Vjerojatno niste zadovoljni sa svim dosadašnjim terapijama klasične i prirodne medicine, kojima ste se podvrgnuli kako biste se oslobodili postojećih tegoba (kao npr. glavobolje, hernije diskova u leđima i u vratu, vrtoglavice, ograničene pokretljivosti vrata, bolova u leđima i ekstremitetima, loše cirkulacije, otežanog disanja, aritmije, nedostatka životne energije, itd).

 

Jeste li se upitali: Zbog čega?

Odgovor je jasan, svi tretiraju samo simptome – posljedice.

Ovom metodom otklanjamo osnovni uzrok.

Ovjes – ravnoteža – upravljanje: Sve počiva  na  atlasu!

Metoda CAtlasPROfilax!
Trajni pritisak na kičmenu moždinu, moždane živce, krvne žile i limfne kanale uzrokuje teške tjelesne i psihičke smetnje, poteškoće, bolesti i ovisnosti.
Budući da atlas ne nosi samo lubanju, već je odgovoran za OVJES, RAVNOTEŽU I UPRAVLJANJE kralješnicom i ljudskim kosturom, kada je rotiran uzrokuje teške smetnje i promjene u držanju tijela.
Posljedica toga su simptomatske poteškoće i bolesti, npr. glavobolja i bolovi u potiljku, ukrućen vrat, migrene, bolovi u leđima, oštećenja diskova, skolioza, pogrbljenost, ukliješteni moždani i kičmeni živci, različita dužina nogu uzrokovana kosom zdjelicom, bolovi u kukovima, koljenima, spuštena stopala, itd.

Više informacija na www.atlasprofilax.ba i kontakt telefon: 063 829 516.

Sponzorirani članak