Asfaltiranje lokalne prometnice Divjak-Donja Večeriska privodi se kraju – VIDEO i FOTO

Asfaltiranje puta za VečeriskuSredinom lipnja, u uredu općinskog načelnika Viteza, Vlade Alilovića, zaključeni su ugovori o izvođenju radova za sanaciju lokalnog puta Divjak-Donja Večeriska, dionica od Brizjaka prema Donjoj Večeriskoj i sanacija lokalne prometnice Gornji Vitez-Bila za dionicu od crkve Svetog Juraja do raskrižja za Donju Večerisku.

Ugovor za izvođenje radova za dionicu Brizjak-Donja Večeriska zaključen je s izvođačem “Adžić-asfalt” d.o.o. Žepče   s ugovorenom cijenom od 127 909,25 KM. Rok za izvođenje radova je 90 dana od dana uvođenja u posao. Predmjerom radova sanacije lokalnog puta Divjak-Donja Večeriska predviđeno je da se uradi presvlačenje puta novim asfaltom i uredenje odvodnih kanala.

Ekipa vitez.info portala posjetila je mjesto izvođenja radova te se na licu mjesta uvjerila kako se asfaltiranje ovog dijela puta radi vrlo kvalitetno, ali i napreduje iznimno dobro. Radove je u trenutku našeg dolaska nadgledao i općinski načelnik Vlado Alilović,, koji je u kratkoj izjavi za portal vitez.info izrazio zadovoljstvo poslom koji je obavljen te naglasio kako je sretan da će žitelji Donje i Gorne Večeriske dobiti novu i kvalitetnu prometnu komunikaciju. Načelnik Alilović je istaknuo kako će već tijekom narednog tjedna započeti radovi na sanaciji lokalne prometnice za dionicu od crkve Svetog Juraja do raskrižja za Donju Večerisku.

U nastavku teksta pogledajte kratki video zapis i fotogaleriju.

{youtube}GHvpNkFjohg{/youtube}

{gallery}vijesti/veceriska_put{/gallery}