Arena sport kanali u ponudi Telemacha

Sadašnji i budući korisnici usluga kompanije Telemach, te kompanija Telemach grupacije KATV HS, HKB-net, BHB i Global Internet, kao i korisnici usluga Total TV-a, od ovog trenutka imaju jedinstvenu priliku da u okviru programske sheme gledaju i Arena Sport kanale.

Na ovaj način svojim korisnicima kompanija Telemach osigurala je najbolju sportsku zabavu i vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu. Arena Sport SD kanali bit će promotivno pušteni svim korisnicima D3 digitalne i TOTAL TV televizije do kraja svibnja 2017.godine.

Od sada korisnici Telemach grupacije na Arena Sport kanalima mogu uživati u nogometnim utakmicama Lige prvaka, talijanske, francuske, hrvatske, srpske, Premijer lige BiH, ABA košarkaške lige, ali i u mnogim drugim popularnim sportskim sadržajima.

Arena Sport kanali bit će dostupni u standardnoj i HD rezoluciji. Arena Sport 1 će biti u ponudi korisnicima u osnovnom i D3 start paketu, dok će kanali Arena Sport 2, 3 i 4 biti dostupni u posebnim paketima. U Telemachu su pripremili i posebnu pogodnost za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije.

Svi korisnici koji se pretplate ili obnove ugovor za neki od DUO GRANDE ili TRIO GRANDE paketa na minimalni period od 24 mjeseca, naredne 2 godine gledaju sve Arena Sport SD kanale promotivno. Isto vrijedi i za postojeće i nove korisnike TOTAL televizije koji se pretplate ili obnove Ugovor na TOTAL TV paket.

Ponudom Arena Sport kanala Telemach postaje jedinstvena i najprepoznatljivija sportska TV platforma u BiH.

Prethodni članakŠkola nogometa “Kolibrići” iz Viteza vrši upis novih članova
Sljedeći članakJKP Vitkom Vitez