Apartmani Kristal – idelan izbor za ljetovanje na Jadranu

Hrvatska je posljednjih godina jedna od najtoplijih i najpoželjnijih europskih destinacija, odredište sunca, mora, kulture, noćnog života i provoda, gastronomije i avanture, gdje vas čeka nezaboravan odmor. Uz prelijepu Jadransku obalu te više od 1000 otoka, vrlo često predstavlja pravi izazov pronaći najbolje mjesto za boravak.

Izbor s kojim definitivno ne možete pogriješiti je Pansion „Kristal“, koji je smješten na jednom od najljepših dijelova Jadranske obale, u mjestu Duče, smještenom u blizini Omiša, a između dva centra srednje Dalmacije, Splita i Makarske.

U ovom mjestu, koje se nalazi na granici Dugog Rata, a samo 4 kilometra udaljenom od Omiša, možete provesti potpuno ugodan i bezbrižan odmor, te upotpuniti ga zabavom za sve generacije, bilo da vas zanima noćni provod u popularnim splitskim ili makarskim diskotekama, bilo klapskim koncertima u Omišu ili krstarenjem do obližnjeg Brača. Posebno se izdvaja i mogućnost posjeta egzotičnim lokacijama poput mjesta Radmanovi Mlinci ili rafting rijekom Cetinom, koja se upravo u Omišu ulijeva u Jadransko more. Neke od manifestacija koje možete posjetiti su Gusarska bitka, Festival klapa, Noć soparnika, Ribarska noć, Fish piknik…

Prednosti boravka na ovom dijelu Jadranske obale sasvim sigurno su uvijek čisto more, kao i mogućnost izbora vrhunskih plaža, pješčanih ili šljunčanih. Nije zanemariva ni činjenica da se autoputom relativno brzo stigne i do Šibenika ili Zadra, kao i do Dubrovnika te se jednostavno može organizirati jednodnevni izlet u ove, ali i druge turističke destinacije u Dalmaciji, odnosno u Međugorje.

Ugodan boravak jamči velik broj zadovoljnih gostiju iz svih krajeva Svijeta, u što su se uvjerili i članovi Judo kluba „Vitez“ i Gradskog kazališta mladih Vitez, koje su vlasnici pansiona „Kristal“, obitelj Gašić, inače iz Viteza, nekoliko puta ugostili u vlastitoj režiji.

Apartmani “Kristal” nude mogućnost izbora tri vrste apartmana, od njih ukupno deset. Cijene su iznimno pristupačne, te su u rasponu od 40 do 80 eura u udarnim terminima ljetne sezone. Tijekom lipnja i rujna cijene su niže i do 50%. U galeriji pogledajte nekoliko fotografija apartmana, ali i plaže, a apartmane Kristal, kao i dodatne informacije i kontakte možete potražiti na facebook stranici Apartmani Kristal.