Alen Serdarević iz Viteza među najboljim sucima EMF Lige prvaka

U Italiji se trenutno igra mininogometna Liga prvaka, a među sucima koji su izborili svoje mjesto na ovom prestižnom natjecanju je i Vitežanin Alen Serdarević. Ovim putem mu šaljemo isprike u ime novinarke našeg portala koja je propustila spomenuti ga u jučerašnjem tekstu, što ne može i ne smije umanjiti njegovu vrijednost.

Ipak, Alen je pozitivna osoba i nije to uzeo k srcu, niti se naljutio, dapače, spremno je i vrlo rado dao izjavu za Vitez.info, na čemu mu zahvaljujemo.

“Fantastičan je osjećaj suditi Ligu prvaka, a moram naglasiti kako je organizacija odlična i sve je na visokom nivou. Sretan sam i što smo kolega Kristijan i ja sudili dobre utakmice. U petak smo sudili treći krug, a potom i osminu finala Lige prvaka, u kojoj su se sastali ekipe Krasnodara iz Rusije i Naharije iz Izraela. Izraelci su slavili pobjedu 2:1, a mi smo od strane kontrolora pohvaljeni za odlično suđenje. Danas sudimo četvrtfinalu utakmicu”, kazao je za portal Vitez.info Alen Serdarević.

Nadamo se kako će i današnju utakmicu četvrtfinala Alen, kao i njegov kolega Kristijan, odsuditi odlično. Želimo im sreću u nastavku mininogometnu Lige prvaka, a kako su dosadašnjim kvalitetnim suđenjem među ponajboljim sucima, iskreno vjerujemo i želimo da sude i neku od utakmica za medalje.