Aleksandra Radović u Coloseum Clubu

Aleksandra Radović

U subotu, 14.01.2012. s početkom u 22.00 sata, u Coloseum Clubu nastup će održati gošća koju sarajevskoj publici ne treba posebno predstavljati. Njen senzibilitet i glas su Aleksandru Radović svrstali u umjetnike čiji su nastupi nezaobilazan glazbeni događaj.

Karijeru je počela kao radijska voditeljica, istovremeno »posuđujući« glas u pjesmama najavnih špica u nekoliko popularnih dramskih serija. Solistički glazbeni debi se dogodio 2003. nastupom na Festivalu Sunčane Skale u Herceg Novom, gdje je osvojila nepodjeljene simpatije žirija i publike. Kratko potom, Aleksandra je izdala glazbeni prvijenac. Singlovi s ovog albuma su je u kratkom vremenu doveli do statusa jedne od najpopularnijih vokalnih solistica u Srbiji.

Ipak, stvarni uspon se dogodio tri godine kasnije. U suradnji s renomiranim i osvjedočenim regionalnim hit-makerima, poput Nikše Bratoša i Darka Dimitrova, Aleksandra Radović je izdala album »Dommino«.

Izlazak albuma na tržište je značio i strelovitu popularnost u regionu, posebno u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Iste godine, album »Dommino« je učvrstio svoje mjesto na IPS listi Top 10 najprodavanijih albuma, dok su singlovi »Čuvam te«, »Nisi moj« i »Zagrli me« neprekidno bili na vrhu svih top-ljestvica.

Prema riječima same Aleksandre, Sarajevo i sarajevska publika su oduvijek imali posebno mjesto na koje se rado vraća. Stoga, ne postoji ni jedan razlog da bismo posumnjali da će ove subote, publika u Coloseum Clubu dobiti tretman kakav zaslužuje – zvjezdani.