Akcija ŽO HDZ 1990 SBŽ na jačanju članstva vrlo uspješna

Redovna sjednica Ž.O HDZ-a 1990. održana je u ponedjeljak navečer u Travniku. No, daleko zanimljivije od same tematike sastanka (pripreme za jesenske lokalne izbore) bila je stranačka svečanost koja je sastanku prethodila.

Naime, predsjednik Općinske organizacije Travnika i tajnik Ž.O.. Anto Bilić, pokrenuo je akciju učlanjenja svojih sugrađana u HDZ 1990. I akcija je uspjela i za kratko vrijeme pristupnice je potpisalo 116 Travničanki, u najvećem broju mlade i obrazovane. A kako je kazao Bilić, akcija još ni izbliza nije završena.

Ovom prilikom simbolički pristupnice je potpisalo 10 predstavnica novoučlanjenih Travničanki koje su prigodnim riječima pozdravili i zaželjeli im dobrodošlicu u stranku, predsjednik Općineke organizacije, Anto Bilić, ministar u srednjobosanskoj županijskoj Vladi, Jozo Lučić, zamjenik predsjednika Ž.O, Zoran Marić, predsjednica Ž.O Slavica Josipović i dopredsjednik HDZ-a 1990., Rudo Vidović.

Slične akcije učlanjenja u HDZ 1990. vode se u Novom Travniku, Kiseljaku i u drugim srednjobosanskim općinama, a prema očekivanjima i tvrdnjama aktivista rezultati će biti, kao i u Travniku, vrlo uspješni.

Zvonimir Čilić / VL