Akcija proljetnog uređenja Viteza – “Za naš grad – svi u akciju”

Mjesna zajednica Vitez 1 uputila je proteklog tjedna poziv građanima i udrugama iz Viteza za sudjelovanje u proljetnom uređenju grada.

Pod motom “Za naš grad – svi u akciju”, akcija uređenja odvijala se utorak, srijedu i četvrtak, a uređivale su se zelene površine, a prikupljeni otpad odvezli su iz JKP “Vitkom” Vitez.

“Povodom provedene akcije “Za naš grad Vitez – svi u akciju”, zahvaljujemo se svim građanima koji su se aktivno uključili u akciju i koji su na bilo koji način pomogli da se akcija uspješno provede. Posebno se zahvaljujemo djelatnicima JKP “Vitkom”, bez kojih se akcija ne bi mogla provesti”, kazao je Marijan Bletić, predsjednik Savjeta MZ Vitez 1.

Iz viteške podružnice HKD “Napredak”, te Gradskog kazališta mladih Vitez i Udruge mladih “Enter” najavili su kako će prostore oko zgrada u kojima djeluju čistiti u narednom periodu, ovisno o vremenskim uvjetima.

U subotu, 7. travnja 2018. godine, mještani će u Zaselju i Gornjoj Večeriskoj čistiti puteve. Okupljanje i dogovor je najavljeno za 10 sati kod škole, a na akciju su pozvali sve, posebno mladež.

Prethodni članakDržavni tajnici Bušić, Milas i Mažar posjetili Središnju Bosnu
Sljedeći članakTraži se stan za unajmiti