Akcija prikupljanja pomoći obitelji Tadić čiju su kuću lopovi opljačkali i zapalili

Sedamdesetjednogodišnji Anto Tadić i njegova supruga Kata živjeli su sami u svojoj kući. Imaju dvije udane kćeri. U trenutku kada su lopovi njihovu obiteljsku kuću – koju su godinama s ljubavlju gradili – opljačkali i zapalili, Anto i Kata su bili kod svoje kćeri u Zagrebu.

Danas žive u privremenom smještaju i najpotrebnija im je novčana pomoć kako bi u ovom teškom razdoblju čim prije mogli obnoviti svoju kuću. Oboje su bolesni i potrebni svakodnevne liječničke pomoći, što dodatno pogoršava njihovo teško stanje. Zbog toga je Samostan pokrenuo akciju prikupljanja pomoći.

U nedjelju, 20. svibnja 2012. godine u župi Fojnica prikupljat će se pomoć pod svim sv. misama za obnovu kuće obitelji Tadić. Pozivamo sve dobročinitelje da im pomognu prebroditi ovo teško stanje.

Oni koji žele pomoći obitelji Tadić, mogu to učiniti i uplatom na broj njihovog bankovnog računa: 3389102533250453 – UniCredit Bank Fojnica, za pomoć Anti Tadiću ili u dogovoru s obitelji Tadić pozivom na broj 030/803-111 i 063/964-651.