Akcija “Jakna za drugoga” pokrenuta i u Travniku

Inicijativa skupine građana da i u Travniku pokrenu akciju darivanja jakni i kaputa na društvenim mrežama je naišla na dobar odaziv, a od jučer je i službeno pokrenuta.

Travničanin Duško Šećerović saznao je za sličnu akciju pokrenutu nakon naglog pada temperatura u Zagrebu, pa je preko svog Facebook profila pozvao prijatelje da nešto slično pokrenu i u svom gradu.

Prepisali smo ideju od Zagrepčana, zaista je prehladno i, nažalost, zaista ima mnogo građana koji trebaju našu pomoć. Zgodna nam se učinila lokacija na Zenjaku, gdje svi građani koji imaju viška jaknu, kaput ili neki topliji zimski odjevni predmet, mogu ga donijeti i ostaviti. Nekoliko građana je donijelo svoje stvari koje su im bile nepotrebne, a one su odnesene u roku pola sata, što je najbolji pokazatelj potrebe za toplijim odjevnim predmetima”, izjavio je Duško Šećerović za travnički.info.

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da pregledaju svoje ormare i zimske odjevne predmete što prije donesu ispred pržionice kave “DAS Company” u ulici Zenjak u Travniku.

Prethodni članakU protekla 24 sata sedam prometnih nesreća u SBŽ-u
Sljedeći članakPriopćenje ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta KSB