5. dan Uskrsnog turnira u Busovači prošao bez iznenađenja

Prva utakmica dana, koja je ujedno bila i revijalnoga tipa, budući da su i ekipa Mladeži HDZ BiH Busovača i EZ Busovača ostale bez daljeg plasmana. Mladež se odlično nosila s puno iskusnijom ekipom i držali se na gol-dva razlike sve do 4 minuta do kraja kada je serijom pogodaka EZ riješio pitanje pobjednika, za konačnih 11:3.
U drugoj utakmici igrali su HDZ BiH Vitez i simpatična ekipa pravih sportskih rekreativaca – Beer Bar. Ekipa iz Viteza koja redovito igra na ovom turniru. u gotovo istom sastavu. sigurno je slavila rezultatom 8:1 , a moramo ponovno spomenuti prvog strijelca ekipe Beer Bar – gosp. Marinka Trogrlića koji je i sinoć opravdao jedinim pogotkom svoje golgeterske sposobnosti.

NK Busovača je prvi put izašla na parket protiv ekipe Opel Tim i sigurno , lako i uvjerljivo je pobijedila rezultatom 7:0.

Konačno su poznati svi sudionici 2. faze natjecanja po grupama E i F, ali još nije poznat sastav grupa o čemu će odlučiti međusobni susreti ekipa koji slijede u naredna dva dana turnira.

U grupu E idu pobjednici grupa A i B te drugoplasirani iz grupa C i D.
U grupu F idu pobjednici grupa C i D te drugoplasirani iz grupa A i B

Dalje su prošli:

VETERINARSKA FOJNICA , EXTREME / ŠAKIĆ BUSOVAČA , II PJEŠAČKA BOJNA KISELJAK , AUTO ŠKOLA JAGO BUSOVAČA , HDZ BIH VITEZ , PP MOREA BRNJACI , MALI RAJ KISELJAK I NK BUSOVAČA

RASPORED ZA 20.03.
17.30 AŠ Jago – II Pješačka bojna
18.10 Torcida – Andrija / Škoro
18.50 Veterinarska Fojnica – Extreme/Šakić

Prethodni članakBuduća Vlada FBiH će biti reorganizirana
Sljedeći članakKvalitetu i ulogu favorita treba potvrditi na terenu