4. Božićni turnir STK CM Vitez

STK CM Vitez sada već tradicionalno svake godine organizira Božićne turnire za rekreativce i djecu. Delegat i voditelj turnira bila je Dora Ćosić i član STK CM Vitez Marko Bobaš. Nakon turnira u prostorijama kluba upriličena je dodjela diploma i medalja najuspješnijima i tradicionalna zakuska uz slatkiše i grickalice.

Prvog dana odnosno u četvrtak 20. prosinca 2018. godine odigran je turnir za djecu te su postignuti sljedeći rezultati:

Dječaci :

  1. Karlo Ninić
  2. Mario Akrapović
  3. Josip Knežević i Ivan Žuljević

Djevojčice:

  1. Jelena Škrobić
  2. Iva Šakić
  3. Lucia i Ema Matković

Drugog dana turnira, u petak 21. prosinca 2018. godine odigran je turnir za rekreativne igrače.

Ove godine smo imali uistinu rekordan broj prijava te je kompletan turnir prošao u pravom prazničnom fair i korektnom duhu. Voditelji i delegati ovog turnira su bili naši treneri Ivan Bobaš i Igor Stjepić. Prije turnira naš klub je s prigodnom zahvalnicom i poklonom nagradio našu najuspješniju članicu i reprezentativku Doru Ćosić za postignute sportske rezultate u 2018. godini poručili su iz STK CM Vitez.

Rezultati 4. Božićnog turnira za rekreativce:

  1. Mario Brkan
  2. Goran Jezeraškić
  3. Nenad Ćosić i Mirko Milošević

Nakon odigranog turnira upriličena je zakuska u prostorijama HKD Napredak gdje su svi natjecatelji, prijatelji i sponzori bili pozvani.

Za kraj bi se htjeli zahvaliti svima koji su nam kroz čitavu godinu pomagali i bili uz nas. Veliko hvala svim sponzorima, prijateljima kluba koji su tu uz nas, mi se nadamo da ćemo u novoj godini biti još bolji poručili su iz Kluba.

Posebna zahvala za pomoć u organizaciji ovog turnira ide Općini Vitez, poduzeću Ecos na potpori, HKD Napredak na nesebičnoj potpori, našem Radio Vitezu te portalu vitez.info.