10. Međunarodni memorijalni turnir u stolnom tenisu “Miroslav Bekavac Beki”

Stolnoteniski klub CM Vitez organizira deseti po redu međunarodni memorijalni turnir Miroslav Bekavac Beki koji će se održati 29. travnja u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez s početkom u 10:00 sati.

Pravo nastupa imaju svi zainteresirani igrači i igračice, uz uvjet da su na vrijeme prijavljeni te da su platili kotizaciju a broj prijava je ograničen do 100 natjecatelja.

Na turniru će se natjecati u kategorijama muškarci do 39 godina, 40 – 49 godina, 50 – 59 godina, 60 i više godina, žene – apsolutna kategorija (bez dobnih ograničenja) i parovi.

Pojedinačna natjecanja igrat će se po grupama. U grupu će biti raspoređeno 3 – 4 igrača, koji se sastaju svaki sa svakim. Prvi i drugoplasirani igrač iz svake grupe nastavljaju natjecanje K.O. sustavom do konačnog pobjednika. Svi mečevi igraju se na 3 (tri) dobivena seta dok se mečevi za 3. mjesto neće odigravati.

Organizator će najboljim pojedincima i parovima dodijeliti diplome i sportske nagrade

Ždrijeb će se obaviti dana 27. travnja .2018. godine i bit će objavljen na stranici kluba najkasnije do 20:00 sati istoga dana.

Pojedinačna kotizacija za nastup na natjecanju iznosi 20,00 KM odnosno 10,00 € za natjecatelje iz inozemstva te se uplaćuje organizatoru prije početka natjecanja. Kotizacija uključuje pravo na natjecanje i prigodni domjenak.

 

 

 

Prethodni članak“Uskrs u Sebešiću 2018”
Sljedeći članakGKM Vitez i “Lude sedamdesete” u petak u Travniku